Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Financiële ondersteuning

geb03Dankzij de financiële ondersteuning van al onze donateurs in de afgelopen jaren is de kinderleerboerderij Samrong werkelijkheid geworden en wonen er nu ongeveer 70 kinderen. Hiervoor zijn wij iedereen die erbij betrokken is geweest uitermate dankbaar.
Voor de nabije toekomst wil WWCF graag meer kinderen een veilig onderkomen bieden met uitzicht op een zelfstandige toekomst in hun eigen land. Er zijn op de huidige kinderleerboerderij mogelijkheden voor 80 kinderen.
Daarnaast zijn er investeringen nodig voor onderhoud van gebouwen en om de zelfstandigheid van de kinderleerboerderij te vergroten.
Denk daarbij aan voorzieningen waardoor de productie van de groentetuin en daarmee de eigen inkomsten, gestimuleerd kunnen worden.

 

plattegrondVoor deze wensen is er voor de komende 3 jaar per kind een bedrag van € 80 per maand nodig voor levensonderhoud (inclusief wonen, verzorging, eten en scholing
(€ 60) en voor investeringen (€ 20). 

WWCF is oprecht blij met iedere financiële ondersteuning.

Als U al donateur bent dan hopen wij van harte dat U Uw steun ook in de toekomst voortzet.

Iedere donateur en sponsor ontvangt van ons 2 maal per jaar een nieuwsbrief met recente informatie over de kinderleerboerderij en 1 maal per jaar een uitgebreid jaarverslag met financiële verantwoording.

 

 


Vrijwilligerswerk in Cambodja

WWCF werkt graag samen met enthousiaste vrijwilligers. Diverse vrijwilligers hebben al hun steentje bijgedragen. maar we kunnen altijd nog meer hulp gebruiken. Zie Vrijwilligers.

Ondersteuning vanuit Nederland:
Stichting WWCF
Pascalweg 49
3076 JL Rotterdam
Tel: +31(0)10-4199188
E-mail: info@wwcf.nl


WWCF
Bankrekeningnummer:
NL17 INGB 0004 655 035
BIC code: INGBNL2A
RSIN: 813164151


Download hier het Jaarverslag van 2017